Shinedown с нов албум през март

Shinedown обявиха издаването на своя нов албум, “AMARYLLIS” , който ще влезе в продажба на 26-ти март 2012г. Информацията за издаването на “AMARYLLIS” е съпроводена и с пускането на дългоочакваното ново парче  Bully“, който може да чуете под публикацията. Сингълът е първи за групата след успеха на всичките 6 парчета от предишния им албум, “THE SOUND OF MADNESS”, които достигнаха до #1 в рок радио класациите.  “AMARYLLIS” ще бъде пуснат за предварителни поръчки  на  17-ти януари през store.shinedown.com. Ще се предлагат и серия от пакети, които ще включват различни ексклузивни екстри, а пълни подробности за съдържанието ще бъдат обявени скоро. Фронтменът на Shinedown, Brent Smith, обяснява:

Винаги съм виждал групата като живо същество, което расте, развива се и се разгръща през последните 10 години. По време на записите визията за това, какво е Shinedown и на къде се движи групата, се оформи напълно ясно. “AMARYLLIS” е израз именно това прозрение, центърът, на това което е групата. Албумът отразява всичко, което сме постигнали досега и показва посоката, която сме поели. Това е послание за сила, постоянство и вдъхновение, което мисля, че ще се оцени от феновете ни, които са с нас още от самото начало, както и от тези, които тепърва се запознават с нас. Нямам търпение светът да чуе новия ни албум.

Shinedown са:

Brent Smith – вокал
Barry Kerch – барабани
Myers – китара
Eric Bass – бас

Албумът “AMARYLLIS” на Shinedown ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

За повече информация може да посетите www.shinedown.com

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото