Shawn Drover и Chris Broderick напуснаха MEGADETH

megadeth-guitarist-chris-broderick-call-it-quitsРазтърсваща новина от лагера на MEGADETH – проблемите в групата отново започнаха. За по-малко от 24 часа двама от членовете на бандата обявиха, че напускат. Ето и изявленията им.

Shawn Drover:
След 10 години реших да напусна Мегадет, за да преследвам собствените си музикални интереси. Искам да благодаря на Дейв Мъстейн и цялото Мегадет семейство, както на всичките Мегадет фенове по света!!! Наистина ви оценявам. Следете за информация за следващото ми музикално пътешествие.

Изявлението на Chris Broderick:
Поради артистични и музикални различия с дълбокo нежелание обявявам разделянето ми с Мегадет, за да преследвам собствените си музикални интереси. Искам всички да знаете, че оценявам до каква степен вие, феновете, ме приехте като член на Мегадет през последните седем години, но за мен е време да продължа напред. Желая на Дейв (Мъстейн) и всички в Мегадет всичко най добро. Работя по няколко свои неща и се надявам, след като са готови, вие,феновете, да ги харесате.
До тогава, Крис
Тази новина  оставя само Мъстейн и Елефсон в групата. Очакваме реакцията на големия Dave, който вече записваше нов албум с бандата.

shawn drover india2014

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото