SEVI стават част от афиша на PLANET ROCKSTOCK, Англия

Снимка: Димитър Кичуков

Преди няколко седмици SEVI обявиха, че ще свирят на голямата сцена на шотландския фестивал Winter Storm през ноември, а в понеделник зарадваха феновете с новината, че се присъединяват и към английския Planet Rockstock, който се провeжда няколко дни по-рано.

Това е 11-то издание на фестивала, а сред хедлайнерите са Uriah Heep, Michael Monroe, Robert Jon & The Wreck и др. Събитието има няколко сцени, а нашите SEVI ще се качат на Graham Harding Stage на 28-ми ноември.

А ето какво написа Planet Rockstock за българите:

„Макар да са ново име за Англия, SEVI нямат нужда от представяне в тяхната родина България. Водени от енигматичната Светлана Близнакова те свирят богато мелодичен, красиво оформен рок и често привличат разпознаваеми гост изпълнители като вокалиста на Hardline – Johnny Gioeli. Не случайно биват избрани да подгряват артисти като Evanescence, Black Stone Cherry и др. Тази банда не е за пропускане.”

SEVI планират и участие в Белгия и една клубна дата в Англия.

26 ноември Club Hell – Белгия

28 ноември Planet Rockstock – Англия

30 ноември Winter Storm – Шотландия

1 декември – The Robin club – Англия

Преди няколко месеца групата издаде четвърти студиен албум (Genesis) и обещава съвсем скоро да обяви всички предстоящи дати от едноименното турне, с което ще го представи в страната и чужбина.

Текст: Мила Иванова

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото