SERPENTINE CREATION ще подгряват DIABOLICAL и SODOMISERY в София

Съвместният концерт на шведите Diabolical и Sodomisery, плюс  Machiavellian God от Румъния ще се състои на 16-и юни в столичния клуб „Mixtape5“ (B-side).

Сега към плаката добавяме и българско име! Това са мистичните Serpentine Creation. Групата е създадена от членове на култовите в родната екстремна сцена Desolate и Demonism преди 22 години! Те са с шест издания в актива си, между които и адския сплит от 2012г. със заглавие Triptych и с парчета от Ork, Demonism и Serpentine Creation.

Момчетата са делили сцена с други родни формации като Drevna, Primitive Angel Gospoden, Dimholt, Demenzia и т.н. Концертите им с чужди банди включват имената на такива като Corpus Christii, Somrak и т.н., а от фестивалните им представяния най-запомнящи се са тези на Bloodfest II в София през 2009г., където свирят със Septic Flesh, Inactive Messiah, Dimlight и W.E.B.; и на Trash Till Death, провел се в Каварна през 2009г. с хедлайнер в лицето на Dimmu Borgir (като това се оказва последното шоу на норвежците с Mustis и Vortex в състава);  и на Summon The Beast Festival в Гърция през 2010г. с Naer Mataron, Athos и др.

Последното им засега изднаие е мрачният сингъл „Ave Eva“ (Corvus Records, 2018), издаден на елегантен 7-инчов винил.

Иначе към едноименната песен от дългосвирещия албум от 2015г. The Fiery Winds Of Armageddon има и впечатляващо видео, което може да гледате на този линк: https://youtu.be/zlag_mWwqGw, както и към последвалото го очарователно авангардно EP Incest  – клипът, към което също е в Youtube: тук:https://youtu.be/gXLKHHqY2LQ

На 16-ти те ще излязат в състав: Vlad – вокали и китара, Jafar – бас, Mephistophel – барабани и нов китарист с псевдоним Ord Ost, който е на мястото на Gormoth.

Билетите на цена 40 лева се продават онлайн в системата PaySera https://bit.ly/DiabolicalSofia  и на каса в магазини „На Тъмно“.

Бройката на билетите, пуснати в продажба, е съобразена с капацитета на мястото. Залата е добре климатизирана.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото