SECOND TO NONE и OVERHOOK избухват в Строежа на 18.12

Два стабилни „гвоздея в куфража“ за градежа на Строежа могат да очакват феновете на здравия звук (вечерта на 18 декември) в едно предпразнично и разтърсващо рок събитие на Леге 10 в столицата.

Емблематичният за меломаните клуб „Строежа” посреща хард девойките от Варна в комбинация с мелодичните и алтернативни столичани Overhook. През последната година и двете банди дадоха сериозни заявки за мястото си на родната рок сцена.

Официално концертът е своеобразно продължение на един от призовете, който SECOND TO NONE спечелиха през лятото – 1-во място в „Националния фестивал за младежки групи“, Добрич 2022 пред звездно жури, съставено от Славчо и Наско от БТР, Звезди от Ахат и Венко от Те и Фондацията.

OVERHOOK излизат с нашумелия в „Гласът на България“ Никола Стоянов, който много бързо се превърна в секс символ и демонстрира класата си до полуфиналите.

Бандите ще представят авторските си хитове и подбрани кавър версии на любими групи.

Шоуто ще започне буквално след телевизионния финал на Световното в Катар, което си е доста добър повод за яко веселие, танци и хедбенг.

Очаквайте много приятни изненади!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото