Scott Ian (ANTHRAX) издава книга

Автобиографиите на метъл звездите са без съмнение едно интересно четиво. Такова ще ни предложи и един от основателите на Anthrax Scott Ian. На 14. октомври 2014 Da Capo Press ще пуснат на пазара ‘I’m the Man – the Official Story of Anthrax‘ (‘Аз съм човекът – официалната история на Anthrax), мемоарите на големия китарист.

Във вихровенията на страниците Ian разкрива целия си житейски път – от детството му на “смотано еврейско ‘лàпе“ в ню йоркския квартал Куинс, през душевния му катарзис, предизвикан от The Who и KISS и до ерата на Anthrax. Най-голямо внимание се обръща на сформирането на ‘Голямата Четворка’ – Metallica, Slayer, Megadeth и самите Anthrax.
Ударение е поставено и върху душевните терзания на тийнейджъра Scott, желанието му да се откъсне от света и непрекъснатото търсене на вътрешен покой въпреки всичко и всички.

По биографията Scott Ian работи с Jon Wiederhorn, помогнал за написването на “Ministry: The Lost Gospels According to Al Jourgensen“. За процеса музикантът казва:

Доста от писането извършвам аз. Затова и книгата още не е излязла. От дълго време ме молят да напиша нещо, само че не мога да се накарам да започна – и да се мъча да сътворя нещо години наред.
Но познавам Jon достатъчно добре, той е творил на базата на интервютата, които съм му давал, така че се е получило нещо, на което просто му личи, че е излязло от моята уста. По тази причина знам със сигурност едно: нещата ще се получат. Разделили сме си задълженията както си му е редът.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото