SCORPIONS с нов албум и турне

Ветераните SCORPIONS обявиха излизането на нов албум. Деветнадесетото творение на германците ще се казва ‘Rock Believer’ и ще се появи през февруари 2022 година. След това групата ще тръгне на световно турне, за да го промотира. Обиколката стартира в Щатите, след което ще се прехвърли и в Европа.
Албумът е записан в собственото студио на бандата, като музикантите са присъствали на живо, „като в доброто старо време“. Тандемът Schenker/Meine отново сее погрижил за повечето композиции.

Rock Believer се доближава много до стила на албума ни DNA. Искахме да се върнем към същността на това, което ни определи в началото. Записахме колекцията между четирите стени на студиото, както го правихме през осемдесетте. Нямаме търпение да се качим отново на сцената и да се раздадем за нашите фенове като доброто старо време.“, разказва фронтменът Klaus Meine.

С голямия си заряд Rock Believer носи истински прилив на адреналин на слушателя, което без съмнение е доказателство за нестихващата енергия на рок легендите и до днес.

2022 г. ще бъде монументална година за групата, тъй като освен появата на албума и световното турне, Scorpions празнуват 50 години от издаването на прочутата си дебютна компилация Lonesome Crow.

„Мисълта, че ще имаме възможността отново да се забавляваме всички заедно на сцената и ще се срещнем с феновете ни, ме кара да настръхна. ” – споделя основателят на бандатаRudolf Schenker.

  1. #1 написан от Дерис (преди 9 месеца)

    ВЕЛИКА НОВИНА ! Дано ни зарадват и с концерт в България

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото