Състезание за прическа с изпълненията на KoЯn и GREEN DAY

Летните купони тепърва започват и всички се подготвят интензивно за тях. Столицата все още не е изгубила статута си на парти епицентър и тази седмица в нея ще се проведе едно авангардно и доста щуро събитие. На 27.06. в най-големия рок бар Rock IT ще се състои партито Nu Metal vs. Punk Revival. Освен че ще кръстосат жици ню метъл банди като KoЯn, Limp Bizkit, Deftones, Clawfinger и представители на пънк течението –  Green Day, The Offspring, Bloodhound Gang, ще има и друга тематична битка. А именно – за най-оригинална авангардна прическа, вдъхновена от тези музикални стилове.

Специалистите от салони АРЛЕТ ще стилизират и оформят на място и безплатно всеки, който пожелае, по време на самото парти. На фона на любими рок хитове от близкото и по-далечно минало всеки желаещ може да получи гребен, бръснене, временни цветни кичури и др. Момчето и момичето, които се осмелят да си направят най-авангардната прическа, ще получат като признание кецове, осигурени от култовите VANS. А тези, които искат да вдигнат адреналина само с гледане, ще се насладят на момичетата от школата на Соня Куртева, които ще покажат нестандартна хореография на пилон.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото