SAMAEL остават без китарист

Преди броени часове от лагера на SAMAEL дойде новината, че Mak напуска групата. Бандата съжалява за неговото решение, но го разбира и подкрепя. За момента върху Drop ще паднат китарните задължения, а нов басист ще бъде търсен.
Самият Mak споделя:
“ Както повечето от вас знаят, прекарах 16 години на китарата в SAMAEL. За тези години срещнах много чудесни хора, някои от тези познанства се превърнаха в приятелства. Това изявление е за всички вас.
За мен беше чест да се присъединя към SAMAEL през 2002 година. Заедно делихме толкова хубави моменти и аз искам да благодаря на всеки един от вас за това преживяване.

SAMAEL е дете на Vorph и Xy, аз само бях интерпретатор на тяхната музика и им благодаря за тази възможност. Време е обаче да направя нещо ново. Напускам SAMAEL.
Благодаря на всички.“
SAMAEL гостуваха преди по-малко от месец в София по случай рождения ден на Тангра Мега Рок. Припомнете си събитието тук.

samael 2018

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото