Sakis от ROTTING CHRIST с обръщение към българските фенове

По-долу можете да видите обръщение на лидера на ROTTING CHRIST към българските фенове по повод концерта им на 12 април в клуб R.B.F.
Закупилите билети за концерта на ROTTING CHRIST на 12 април в София ще могат да влязат на концерта на AGATHODAIMON, NETHERBIRD и WITHERSHIN на 13 април за 15 лв. За всички останали цената остава 20 лв. За да се възползвате от намалението не трябва да сваляте гривната, която ще ви бъде поставена на входа на клуб R.B.F. преди началото на концерта на ROTTING CHRIST.
Билетите за концерта на ROTTING CHRIST можете да намерите в касите на Eventim в страната (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit colours, Магазин „ЯКО“, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн.
Тук можете да намерите декларация за достъп на непълнолетни: http://liveandloud.net/images/Declaration.pdf . Тя се издава на пълнолетен придружител в присъствието на нотариус.
Очаквайте скоро информация за подгряващи групи и други изненади!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото