SADIST с видео от новия албум

Италианските легенди SADIST пуснаха официално видео към песента Accabadora. Това е  втори сингъл от предстоящия си албум, след  текстовото видео към песента „Finger Food“. В него ще видим и чуем музикалните способности на Tommy Talamanca, вокалиста Trevor Sadist и новите попълнения – барабаниста Romain Goulon и магьсника на фретлес баса Jeroen Paul Thesseling.
Новият албум на SADIST „Firescorched“ е готов официално и се очаква на 20 май 2022 година чрез Agonia Records.
В скорошно интервю за MetalCentre, мозъкът на групата Томи Таламанка каза, че „Firescorched“ може да бъде описан като „Sadist 2.0“.
„За тези, които вече са слушали микса от предварителния преглед на албума, най-често срещаното прилагателно е свежо“, обяснява Таламанка. „Това наистина е най-бързият албум на SADIST. Например, ще чуете бластбийтове, а това никога не се е случвало при нас.“ Твърди се също, че албумът включва много интересна обложка, проектирана от Паоло Пупо – вече можете да я видите вдясно.
„Всички го харесваме и нямаме търпение да я покажем. Това е може би най-страшното произведение на изкуството, което някога сме имали.“
Таламанка продължава по отношение на различни други аспекти на „Firescorched“: „Новият албум не е истински концептуален албум в класическия смисъл на думата, въпреки факта, че повечето от текстовете са по някакъв начин свързани с мрачно и измъчено чувство, което ние наречен с метафора: „Firescorched“ точно. Някои текстове всъщност са истински истории на ужасите, а самият албум звучи наистина страховито. Написах всички песни, но всички текстове са на Тревър. Освен това току-що приключихме снимките нов видеоклип и около ноември режисьорът трябва да започне да работи по него. Искаме да пуснем нещо наистина страхотно, а това отнема време.

Това деветте нови композиции, както и два бонуса:
1. Accabadora
2. Fleshbound
3. Finger Food
4. Burial of a Clown
5. Loa
6. Aggression/Regression
7. Three Mothers and the Old Devil Father
8. Trauma (Impaired Mind Functionality)
9. Firescorched
10. Rerek *
11. Accabadora (Atitai)*

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото