SADHAKA с дебют и концерт в България!

Американската cascadian блек метъл група Sadhaka издаде дебютния си диск „Terma“ през тази седмица чрез Pest Productions. Като част от неговата промоция, американците тръгват на европейско турне, което ще мине и през България.

Първоначално обявената дата за концерт на групата беше 7-ми май, но поради лека промяна в графика, шоуто е изтеглено за 6-ти май. Съпорт банда от родна страна ще са родните пост / слъдж метъли Trysth, където дебелите струни опъва басистът на блек метълите Dimholt. Повече информация за мястото на събитието, цените на билетите и евентуална нова съпорт банда ще бъдат съобщени своевременно.

Sadhaka са от Олимпия, Вашингтон и музиката им е за фенове на банди като Alda, Wolves In The Throne Room, Skagos. В състава на групата личат имена на музиканти от банди като Fauna, Vradiazei и Møllehøj.

Песните в „Terma“:

01. Dissolution
02. Padmasambhava
03. Impermanence
04. Ancient Ones

С музиката на групата можете да се запознаете тук.

  1. #1 написан от ZerraX (преди 8 години)

    Ще има парти хард! <3

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото