SACRED REICH с видео към „Manifest Reality“

sacredreichbandfeb2019newguitarist_638

Излезе музикалното видео към песента „Manifest Reality“ на американските траш метъл ветерани SACRED REICH. Песента е взета от предстоящия албум на групата, озаглавен „Awakening“, който се очаква да излезе на 23 август чрез Metal Blade Records. Първият запис на SACRED REICH от 23 години насам е продуциран от Arthur Rizk (CAVALERA CONSPIRACYPOWER TRIPCODE ORANGE и други). Творбата бележи първото издание на бандата от завръщането на барабаниста Dave McClain.
Видеото към „Manifest Reality“ е режисирано от Mark Pellington (U2FOO FIGHTERSPEARL JAM и PUBLIC ENEMY). Фронтменът Phil Rind коментира:

„Manifest Reality“ е за преодоляването на вътрешните ни трудности и превръщането ни в промяната, която искаме да видим в света. Никой няма да дойде и да ни спаси. Това зависи само от нас. Песента е много позитивна и окуражителна.

Списък с песни:Sacred Reich 2019cover
01. Awakening
02. Divide & Conquer
03. Salvation
04. Manifest Reality
05. Killing Machine
06. Death Valley
07. Revolution
08. Something To Believe

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото