Събитията в клуб Joy Station тази седмица

joy station sainted sinnersПредстои активна седмица в клуб Joy Station с много разнообразна музика!

На 16 март ( в четвъртък) всички РОК и ХАРД РОК фенове ще могат да чуят любими парчета на Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow и Whitesnake, изпълнени от ново-формираната група SAINTED SINNERS, които ще Ви „разходят“ във времето с музика – вдъхновила мнозина в този жанр. Повече за събитието може да научите тук.

В петък – 17 март ще чуете „класическите“ парчета на „РЕВЮ„, които ще внесат много енергия, музика и свободен дух на сцената на JOY STATION. Ако искате да чуете на живо песни като „Ала Бала“, „Директор на водопад“, „Чичо“ и „Цветя от края на 80-те“ със сигурност не трябва да пропускате това събитие.

След повече от 1 година отсъствие „МАСТИЛО“ се завръща отново на клубната сцена в София! Датата е 18 март (събота), мястото – JOY STATION. Ще може да чуете на живо всички популярни и любими парчета от последните 15 години, затова ще Ви очакваме!

Билети за събитията в JOY STATION може да намерите в мрежата на Ивентим, на касите във ФАНТАСТИКО и на място в клуба.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото