Sabaton отдават почит към Русия с „Defence of Moscow“ за 9 май

Sabaton отдават признание към силите на Съветския съюз, издавайки новия си сингъл  „Defence of Moscow“ точно за 9 май – Ден на Победата в Русия.

Шведската метъл група направи кавър на руската рок и метъл група „Radio Tapok“„Битва за Москву“, която има огромен брой последователи в рускоезичните страни. „Defence Of Moscow“ е резултат от успешното сътрудничество между SABATON и „Radio Tapok“ във версията на „The Attack Of The Dead Men“ през изминалата година.

За да даде на „Defense Of Moscow“ дължимият салют, SABATON създаде ограничен 7-инчов винил в червено с гравирана B-страна наличен да се закупи само с предварителна поръчка между 7 май и 9 май в социалните мрежи и уебсайта на SABATON.

Басистът Pär Sundström: „Девети май се чества като ден на победата в Русия, денят в който се отбелязва победата над нацистите през Втората световна война. Тази година участваме в отдаването на почит към паметта на това събитие, като издадохме песен, посветена на смелите мъже, които се биха в битката при Москва. Първоначално тази песен е написана на руски от нашия приятел Radio Tapok. Това е много силна песен и ние сметнахме, че има смисъл SABATON да опита да направи почетен кавър на тази песен.“

„Обичаме да изненадваме всички и това е страхотна изненада.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото