RockSchool дава шанс на всеки да спечели професионален звукозапис

RockSchool ще даде възможност на 12 групи и изпълнители да запишат своя авторска песен в професионално студио. За целта, всеки който иска да участва в конкурса трябва да качи демо на своята песен в онлайн платформата Drooble  до 20-ти февруари. След крайният срок компетентно жури ще избере победителите.

RockSchool contest stuff

RockSchool е музикално общество, което обединява хората, които обичат музиката. С идеите, които осъществява, цели да развива българската музикална сцена и да помагаме на хората да се изграждат не само като музиканти, но и като личности.

Академията реализира проекта “Музикална революция”, в който организира сходен конкурс, предостави професионален студиен запис на 10 български групи и изпълнители и издаде двустранна компилация, носеща името на проекта.

Това е втора кампания на Rockschool, подкрепена от Фондация “Америка за България”, след като наскоро бяха обявени победителите от първата стипендиантска програма, които ще преминат през интензивно музикално обучение.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото