RockSchool влиза в училищата

RockSchool ще осъществи за пръв път проекта “RockSchool Класна стая“, в които учениците ще имат възможност да получат своя първи урок по различни музикални инструменти (китара, пиано, бас, ударни) и да научат повече за историята на рока и част от най- емблематичните световни рок банди чрез интерактивни лекции.

Проектът цели да подобри културната осведоменост, да подкрепи учебната среда и да развие личностните качества и умения на учениците.

Проектът ще се осъществи в 7 училища по време на учебната година.

Следващата дата е:

12- ти Юни || 156 ОУ “Васил Левски“ || 10 – 14 часа

“RockSchool класна стая” е проект, който иска да представи музиката по нов, интерактивен и вдъхновяващ начин, адаптиран за новите поколения ученици. “RockSchool Класна стая“ съчетава образование, култура и общност, за да постигне своите цели и да подпомогне подобряването и развитието на музикалното образование.

Ние вярваме, че това започва от най-ранна детска възраст, а училищата биха били най-добрият инструмент за реализирането на тази мисия.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Столична програма „Култура“

Очакваме ви във вашето училище!

Относно RockSchool

RockSchool е най-голямата музикална академия за присъствени и онлайн музикални уроци по китара, барабани, пеене, бас, пиано, цигулка и други инструменти с над 10 годишен опит в България. Провеждаме над 23 000 уроци годишно по различни инструменти. Стремим не само да предлагаме разнообразие от уроци, но и събития, работилници,

мастъркласове. Чрез тях даваме на ученици и музиканти творческо пространство за изява, възможност да се учат от водещи професионалисти в сферата и да надградят уменията си. Ние се стараем да предоставим добри условия на всеки, който посещава уроци при нас, в една професионална и приятелска среда.

RockSchool e част от Фондация “Музика за България“, която има мисия да развива музикалното образование и култура в България и предоставя иновативни възможности за развитие за всички, които искат да израснат в сферата на музиката.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото