Организаторите на Rock Waves Festival споделиха нова информация за фестивала, който ще се проведе в средата на юни, 2022.
След обявяването на първия хедлайнер – VENOM INC вече има пуснати промо билети, като първите 100 закупени ще са на цена 50 лв.
Днес станаха ясни и вторите хедлайнери. Ето е анонса:
“ И както обещахме – дойде време да обявим и немска група.
Решихме да заложим на класиката и поканихме една от групите, познати като „Големите четири“ на германската пауър метъл сцена.
Приятели, с огромно удоволствие Ви представяме втория ни хедлайнер:
Немските класици „RAGE“ !!!
Тъй като знаем с какво нетърпение очаквахте немска група, решихме да оставим билетите на същите цени до неделя (10.04.22).“

Rock Waves е 3-дневен фестивал, който ще се проведе близо до Русе в местността Стълпище, която се намира на брега на Дунава. Датите са 17, 18 и 19 юни 2022год..  Ето какво споделят организаторите:

Подготвили сме различни забавления за нашата публика през деня, а вечер ще могат да се насладят на хубава музика представена ни от талантливи музиканти от България и чужбина.
Местоположението на събитието ни дава възможност да обособим палатков лагер и паркинг, които да не заемат фестивалния терен. Разбира се палатковия лагер ще е обособен с неща от първа необходимост и душове.

До момента са публикувани само първите потвърдили участие, като лайнъпът ще бъде от около двадесет групи.

Може да закупите билети през : Билети » RockwavesBG