ROP Feel Complete Cover Artwork Sofia DobrevaМладата банда ROBBERS ON PAROLE се завръща с втори сингъл и видео. След дебюта им с песента “2 Far Gone”, ROBBERS ON PAROLE прекарват няколко месеца в студиото, за да запишат следващото си парче “Feel Complete“. Над клипа работят не по-малко време. Силно повлияни както от класическото европейско кино, така и от съвременните хорър и блокбъстър продукции, ROBBERS ON PAROLE са готови да споделят финалния продукт с феновете. Видеото може да гледате по-долу.

Родната електро-рок-алтърнатив-дарк-поп банда има актуален саунд, повлиян от модерния рок и алтернативната музика. Тяхната магнетична фронтдама Моника обогатява звученето на ROP по нежен и силно експресивен начин. Ритъма поддържат Крис на барабаните и Иво на бас китарата, а неочаквано енергичните и ярки синтове и китари, в иначе драматичната и мрачна музика на ROBBERS ON PAROLE, са специалността на Стефан.

Миксът на песента е дело на Янко Генов, а мастерингът е поверен на Тед Йенсен, работил с банди като EAGLES, GUNS‘N’ROSES, BRING ME THE HORIZON, GREEN DAY, ALICE IN CHAINS, DEFTONES.

Корицата на сингъла е създадена от София Добрева – Nolita No.

Видеото към Feel Complete“ е дело на Александър Георгиев, A Plus Productions. По постпродукцията работят и момчетата от Anomaly.

В новото музикално видео, всеки от бандата е в състояние на не-свобода, на физическо или психическо ограничение. Въпросът възможно ли е да се освободиш и да се “чувстваш завършен” може би намира отговор, а може би е капан, в който ще попаднеш, когато слушашFeel Complete“. Песента е достъпна във всички основни стрийминг платформи като Spotify, iTunes, Deezer, Tidal.

Линкове към основните социални медии:

Facebook: https://www.facebook.com/robbers.on.parole

Instagram: https://www.instagram.com/robbers.on.parole/

Youtube: https://www.youtube.com/robbersonparole