Реюниън-концертът на АНИМАЦИОНЕРИТЕ е на 9 ноември в *Mixtape 5*

Подготовката за първия концерт на АНИМАЦИОНЕРИТЕ (след близо двугодишна пауза) навлиза в разгара си. След като бе обявен основният им нов член в състава, а именно бас-китаристката на Moby – Светлана Василева, групата представя и останалите си гости за вечерта. Преди Анимационерите на сцената на клуб *MIXTAPE 5* публиката ще може последователно да види и чуе сетовете на Bassquit и Shakermaker, както и откриващия лайв на The Barbarones. Събитието ще се състои на 9 ноември, петък.

 Bassquit е неаналоговият аспект на Владо Ковачев, 1/3 член на The Reunions и съосновател на колективизационната бригада World Wide Wool. Недигиталните му прояви като първопричина, приятелски съпорт и случайно минаващ включват, но не изключително, Cigaretta, Lovers of the Bomb, Fyeld, No Way 2 Pain, Agressor и разни други. Има издадено EP, посветено на две будапещенски улици и свръзващия ги площад. Може да бъде чут на http://bassquit.bandcamp.com/ .

 Shakermaker е основоположник на брит-поп движението у нас. Познат е от многобройните си тематични партита в различни клубове в страната. Самият той ще гостува и на афтър-парти, което ще се случи в клуб Строежа веднага след края на концерта в Микстейп.

 The Barbarones са четирима другари, които съчиняват, изпълняват и записват чудесен микс от инди, алтернатив, фънки и груви музика, която разтанцува. „People & Bricks” (2011) е дебютният албум на бандата, а през септември тази година излезе и EP-то „The Final Word/Jumping over the Tracks”. Могат да бъдат чути на: http://thebarbaronesbg.bandcamp.com .

 Ето и програмата по часове:

 *MIXTAPE 5* (София, НДК)

 19:30 – Отваряне

20:00 – Bassquit (The Reunions, Cigaretta, World Wide Wool) – Live Act

20:45 – Shakermaker DJ Set (Britspotting DJ Team)

21:30 – The Barbarones – Live

22:15 – Анимационерите – Live

 

After-party – клуб Строежа.

 

Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, като първите 100 броя са на цена от 8 лв., а останалите – 10 лв. Касите – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!

 Събитието се организира от Строежа, с приятелското рамо на Jack Daniel’s.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото