REVOLUTION SAINTS обявяват дебюта си

Revolution SaintsБившият китарист на Whitesnake Doug Aldrich, барабабнистът на Journey Deen Castronovo и басистът на Night Ranger Jack Blades, разкриха детайли по техния нов проект.

Името на групата ще е REVOLUTION SAINTS, а дебютният им албум ще излезе на 23 Февруари, благодарение на Frontiers Records. Албумът ще носи името на групата и гости в някои от парчетата ще бъдат, членовете на Journey Neal Schon и Arnel Pineda.

Групата е проект на шефът на Frontiers, Serafino Peugino, който от много време е имал желание да покаже таланта на Castronovo, като водещ вокал. Събирането на Aldrich и Blades той сравнява със „сбъдната мечта“.

Триото обещава „да върне класическият мелодичен рок стил, там където трябва да бъде – вдъхновяващ, силни вокали, реещи се мелодии и екип за който си струва да умреш.“

Албумът е продуциран от Alessandro Del Vecchio, който също така е съавтор на някои от песните и взима участие с изпълнението на клавирите. Първият трак ще излезе следващия месец.

Tracklist

 1. Back On My Trail
 2. Turn Back Time
 3. You’re Not Alone featuring Arnel Pineda
 4. Locked Out Of Paradise
 5. Way To The Sun featuring Neal Schon
 6. Dream On
 7. Don’t Walk Away
 8. Here Forever
 9. Strangers To This Life
 10. Better World
 11. How To Mend A Broken Heart
 12. In The Name Of The Father (Fernando’s Song)

 

 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото