RAMPART подписаха с германски лейбъл

Rampart_CodexMetalum_2016След известно забавяне, причинено от обстоятелства извън групата, българската хеви метъл формация RAMPART подписа договор за тиражирането на новия си албум „Codex Metalum“ с германския лейбъл Iron Shield Records. Изданието ще се появи в дистрибуторската мрежа на Pure Steel Records на 18 март изцяло в digi-pack формат. От групата са готови да обявят и бонус трака, който е кавър на BLIND GUARDIAN – песента „Majesty“. Албумът е ремастериран от Arne Lakenmacher (AMON AMARTH, CANIBAL CORPSE, DORO, GAMMA RAY, KREATOR, MANOWAR, PRIMAL FEAR, NEVERMORE, STORMWARRIOR и много други) в High Gain Studios (Хамбург, Германия).

Припомняме, че обложката на албума е дело на художника Стефан Вълканов. Вътрешното оформление на книжката от 12 страници пресъздава стилистично комбинация от средновековен латински манускрипт и компоненти от ранни печатарски техники, като включва гRampartрафики на Леонардо да Винчи и литографии с изображения от артуърка на албума. Идеята е томчето да внуши непреходната ценностна система, според която твори групата. Реализацията му е дело на Rock Thrashler.

От RAMPART заявяват още:

Новата ни творба не е концептуална, като предишното ни англоезично издание. Песните разкриват отделни страни от нашата философия и са композирани в различни подстилови рамки на хеви метъла. Това е най-разнообразният ни албум до сега.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото