RAMMSTEIN подготвят 5 клипа към новия албум

rammsteinКакто вече писахме, майсторите на индустриалния метъл RAMMSTEIN потвърдиха, че ще пуснат новия си албум през пролетта на 2019 г.. Предстоящата творба ще бъде първото произведение на групата след издаването на албума „Liebe Ist Für Alle Da“ през 2009 г. Все още не е известно името на бъдещата творба, но пък за сметка на това имаме обещание да бъдем зарадвани с цели 5 видеоклипа към нея. Очаквайте подробности.
Китаристът Paul Landers коментира в края на изминалата година:

В момента изглежда, че този нов запис ще излезе следващата пролет и това, което правим преди всичко, е да свирим заедно в кръг, заедно с всички момчета в една стая … Това не е като пред-производство, където всеки член е сам; това е нещо съвсем общо. Харесахме толкова много звука, че решихме да направим записа повече като запис на банда, отколкото на група, която свири по отделно… Нашата цел в момента е да пишем наистина добри песни и може би дори да изпробваме необичайни методи, нови идеи и да променим пътя, който обикновено следваме.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото