RAMMSTEIN обявиха дата за новия си албум

Феновете на RAMMSTEIN най-накрая могат да си отдъхнат. Групата обяви дата за излизането на новия си албум. Това ще бъде първото творение на бандата от десет години и ще излезе на 17 май.
Това обаче далеч не е всичко, от лагера на немската машина излезе и съобщението, че днес ще се появи и първия сингъл от тавата, носещ името „Deutschland.“  Очакваме го съвсем скоро. Просто трябва проверите новината отново, малко след 18 часа CET.
Последният студиен албум на RAMMSTEIN беше Liebe ist für alle da от 2009 година. След дълго мълчание групата стартира отново концертна дейност и най-накрая се съсредоточи в писане на нов материал.

 

 

rammstein

  1. #1 написан от R1 (преди 5 години)

    Първият сингъл, излиза на 12-ти Април 2019 „Deutschland“ съдържат 2 песни. Видео клипа „Deutschland“ излиза днес, 28.03.2019 в 19:00 ч българско време (18:00 ч немско време). Седмият студиен албум се предполага, че ще носи името „Rammstein“.
    Трейлъра към видео клипа, вече получи остра критика от страна на редица политически фигури и еврейски институции в Германия, включително в Билд, заради кадър изобразяващ част от групата, като затворници в конц лагер с бесила. Самият клип, ще засегне пряко различни моменти от историята на Германия.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото