RAGE

RAGE

 

RAGE – XIII FEAT. LINGUA MORTIS ORCHESTRA

През 1999 г., преди почти 20 години, RAGE публикуват най-успешния си албум до момента. Той се нарича XIII и е един от трите оркестрални  албума, които Rage записват. През 2019 RAGE ще посвети много специално шоу на юбилея на този албум заедно с the Lingua Mortis Orchestra, разбира се! Шоуто  ще се изпълнява само веднъж в цяла Германия – на Wacken Open Air 2019.

 

 

 

 

VENOM INC.

VENOM INC.

 

VENOM INC.

Британската метъл група VENOM се смята за пионер на цялото екстремно метъл движение и това,  което дължим на тази група, едва ли може да се измери. С VENOM INC. двамата основатели на групата – Mantas и Abbadon и дългогодишният барабанист Demoliton Man се завръщат на Wacken. Но VENOM INC. не само отдава почит на собственото си минало, а напротив -гледа напред и създава нова музика.

 

 

 

 

CRADLE OF FILTH

CRADLE OF FILTH

 

CRADLE OF FILTH

Концертът на CRADLE OF FILTH винаги е специално събитие, а на Wacken сме виждали фантастични шоута на английската екстремна банда. През 2019 г. Dani Filth и неговите колеги ще се завърнат отново, за да ни поднесат актуалния си албум Cryptoriana – The Seductiveness of Decay и отново да потопят в мрак свещеното поле.