RAGE със специално шоу на 29 ноември

Untitled-120 години от издаването на култовия „Black In Mind”

BGTSC представя специалното шоу на RAGE, което ще се състои на 29 ноември в столичния клуб Mixtape5. Концертът е част от турнето по случай навършването на 20 години от издаването на култовия албум на групата „Black In Mind“. Освен, че на концерта ще чуем почти всички песни от този албум и най-добрите композиции на бандата фронтменът Peavy Wagner – вокали/бас ще ни представи и новите членове на групата – венецуелеца Marcos Rodriguez – китара/вокали и гърка Vassilios „Lucky“ Maniatopoulos – ударни/вокали.
Също така вече е ясно, че групата работи по нов мини диск, който ще носи името „My Way“ и е планиран да се появи официално на 22-ри януари другата година, за да  съвпадне и с началото на турнето им с HELLOWEEN. Съдържанието му ще е от четири композиции, две от които презаписани версии на песни от албума „Black In Mind“. Ето пълното съдържание:
01.My Way (new song)
02. Black In Mind (title song of the album „Black In Mind“; re-recorded)
03. Sent By The Devil (from the album „Black In Mind“; re-recorded)
04. Apuesto A Ganar (Spanish version of „My Way“)

Според Peavy издаването на EP-то трябва да намали и времето на очакване на нов албум от RAGE, а такъв се очаква да се появи на пазара през май следващата година.

Билети за шоуто у нас се продават онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.
В момента и до деня на концерта билетите ще се продават по 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.
*Клубът не работи с резервации **Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe ***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv Предстои оповестяването на специалните гости и подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

Официален сайт на RAGE: http://www.rage-official.com/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото