Радио Реакция в THIN RED LINE този петък

В петък вечер, 21. март, бар Тънка Червена Линия заедно с екипа на радио Реакция ще ви предложат обучение по кръшни танци и държане на две чаши в една ръка. Лекцията по музикален вкус ще водят Selector LazyFace, DJ Onzy (Лъчката от Q-check), Soregashi (Hipster Business Weekly), Shaker Maker и Мартин Михайлов (Марто от Строежа).

Нетипично за вечеринките от този род, тази няма да бъде с вход свободен. 3-те лева, които ще ви съберат на влизане в заведението, са безвъзмездно дарение за радиото. Скромната сума цели да подпомогне студио 69 в борбата му с амортизираната техника, изплащането на музикалните права, интернет таксите и други неизбежни разходи.

За още по-доброжелателните пък ще има и кутия за допълнителни дарения. В нея се допускат всякакъв вид хартийки – писма, стихотворения, картички, билети за градски транспорт, палави снимки и талони за намаления тук и там. Разбира се, поощрява се оригиналността.

Дата: 21. 03. 2014
Начало: 21:00
Вход: 3лв.
Fashion Police: евентуално

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото