След съобщението за отмяната на всички участия на Megadeth през месец юни, днес последва и вестта за отмяната на цялото европейско турне на Lynch Mob. Хубавата вест е, че за много краткото време от пристигането на съобщението от Lynch Mob, организаторите на събитието са успели да намерят достоен заместник в лицето на Primal Fear. Да припомним, че българските фенове имаха щастието да посрещнат 2013 година точно с участие на немските пауър метъл легенди в Каварна, които тази година отново привлякоха вниманието на феновете с наскоро излезлия, доста успешен десети студиен албум Delivering The Black.
Организаторите на Graspop допълват, че усилено търсят хедлайнер за 29-ти юни, втора сцена да замести Megadeth, които по-рано този месец съобщиха, че са съпричастни към скръбта на David Ellefson след смъртта на брат му и отказват всичките си участие по време на траура.
Да се намери заместник на Megadeth в оставащите 25 дни до началото на фестивала е истинско предизвикателство за организаторите на GMM, които искрено се надяват, че е възможно намирането на подходящо решение. Очакваме продължение…