trap 2018 fest 50x70posterСкъпи приятели и фенове на T.R.A.P. – Trotoara Room for Angry People! Билетите за събитието на годината – ТРАП фест 2018 вече са в продажба в мрежата на EVENTIM!

Двудневен билет: 18 лв
Еднодневен билет: 12 лв
Билет за родител – придружител: 6 лв/ден
Билет за концерта – вход след 18ч: 9 лв/ден

Може да ги закупите оттук: (налични в цялата мрежа на EVENTIM, Pritn @ home и разбира се на място)

ПРОГРАМА
=================================
8.12 / Събота (врати 10:00ч, край 21.30ч)
=================================

Главна сцена:
==========
YoutuBers podcast, Stand-up comedy,
K-TRAP / K-POP DJ party + танци

Концерт (начало 18.30ч):
==========
Ученически състави от СМГ, НПМГ и други училища
Рафаел Пашамов/ Rafael Pashamov
Iskrata
Деница Караславова / Denitsa Karaslavova
D2

Free-to-play gaming zone:
==========
Fortnite елиминации
Overwatch fun scrim
Свободни игри Fortnite + Оverwatch

Главна гейминг сцена:
==========
Полуфинали League of Legends (представителни отбори на СМГ, НПМГ, TRAP и IT партньори)
Полуфинали CS:GO (представителни отбори на СМГ, НПМГ, TRAP и IT партньори)
Свободни игри LoL и CS:GO

Зона вдъхновение:
==========
Rодителска среща и дускусия, NAKAMA cosplay,
Ubisoft Sofia, Цар на историята – настолна игра, Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia, NPMG Alumni Club – НПМГ Алумни Клуб

Акустична зона:
==========
Rada Ilieva / Rada Ilieva music, Иван Пройнов, Christofer White

И още:
==========
Настолни игри от Abordage, Scrap wars квалификации, Бюти зона, 3D printing + роботика, танци и др.

=================================
9.12 / Неделя (врати 10:00ч, край 21.30ч)
=================================

Главна сцена:
==========
Късометражно кино от Кинематограф.BG, наука и експерименти от СМГ и НПМГ, TRAP, RAP & DUBSTEP DJ party + много танци, Sofia Unicycle Club show

Концерт (начало 18.30ч):
==========
Ученически състави от СМГ, НПМГ и други училища
MD Beddah
GERATA
ATILA
SECTA official
Wosh MC

Free-to-play gaming zone:
==========
Fortnite финали
Overwatch турнир
Свободни игри Fortnite + Оverwatch

Главна гейминг сцена:
==========
Финали на League of Legends (представителни отбори на СМГ, НПМГ, TRAP и IT партньори)
Финали на CS:GO (представителни отбори на СМГ, НПМГ, TRAP и IT партньори)
Свободни игри LoL и CS:GO

Зона вдъхновение:
==========
CSR форум, ученически съвети,TRAP членски карти, ПОдЛЕЗНО, TimeHeroes, Comrade, Musala Soft, MOGA FEST

Акустична зона:
==========
Paracosm, The Hand-Rolled Midnights, Niya Petrova от Гласът на България

И още:
==========
Настолни игри от DaПлейс, Scrap wars финали, Бюти зона, 3D printing + роботика, танци и др.

==================================================

За всеки, който се снима с някой от билбордовете или плакатите за събитието, и сподели снимката във Facebook или Instagram ще има по една точка за членска карта за всяко едно споделяне! Условието е да тагнете ФБ на Тротоара (https://fb.com/trotoaracom) и Инстаграм-а ни (trap.trotoara), като може да използвате хаштаг #trapfest2018. След като споделите снимката пратете ни я като съобщение, за да си получите наградата!

Следете страницата на събитието и нашия сайт за информация за програмата, супер интересните участници и дейности на фестивала! Очакваме ви!

Линк към събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/1895757100447562/

Фондация „Тротоара”, подкрепена от отговорния бизнес, нестопански организации, медии и артисти и с дейното участие на ученици от СМГ, НПМГ и други средни училища, организира за втора поредна година Фестивал на младежта, технологиите и изкуствата!

Целта на инициативата е да ангажира младежката сила и енергия за придобиване на важни умения, свързани с мениджмънта, участията и организацията на проявата, тъй като във всяка от програмите и задачите по реализацията на Фестивала главни действащи лица са учениците. Всички приходи от събитието са в подкрепа на T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People) и фондация „Тротоара“, чиято мисия е да осигури по-добра среда за младите хора в България.

В два последователни дни пространството на зала „Джон Атанасов” в София Тех Парк ще бъде разделено на зони с множество дейности:

⇒ зона за гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO и свободно играене на Overwatch, Fortnite, Hearthstone и конзолни игри, както и зона за видео игри на Ubisoft. Турнирите ще се стриймват през цялото време в Twitch канала на Тротоара

⇒ зона за фен срещи на Ютюбъри и панел за дискусия с тях, прожекции на видеа

⇒ зона за 3D-принтиране и роботика от B2N

⇒ презентационни зони, където ще бъдат представени дейностите на НПМГ Алумни клуб, Етюдите на София, RedVertex, B2N + 3D принтиране, Nakama, Ubisoft, форум за корпоративна социална отговорност и възможност за дискусии по темата, TimeHeroes, среща с родителите на децата, които посещават TRAP и дискусия, MusalaSoft, Kinematograf.bg, както и зона, където доброволците от Hewlett Packard Enterprise – Bulgaria, TimeHeroes, Musala Soft, Тротоара и учениците от СМГ и НПМГ ще разкажат за съвместната работа по организацията на TRAP fest 2018. Поради големият интерес все повече организации изявяват желание да се включат, затова следете събитието – очакват ви още много приятни изненади!

Ще има обособени зони за танцуване, за настолни игри – Abordage и DaПлейс, както и зона с музикални инструменти подсигурени от Dynacord и Pro Technica.

Двата дни ще бъдат завършени с гала концерт на главната сцена! Там ще стъпят обичаната от няколко поколения група D2 (8.12) и лошите момчета на българския рап WoshMC и Secta, Gerata, MD Beddah и Атила (9.12), а в акустичната зона талант ще покажат: Рада Илиева, Кристофър Уайт, Ния – победителка от Гласът на България 2018, The Hand-rolled midnights, Paracosm, Елица Дарк и още много други.

Посетителите ще се радват на театрални представления, стъндъп комеди и късометражни филми. Иновативното събитие на TRAP fest 2018 – Приключението 2 ще бъдат Скрап войните (Scrap Wars) @ T.R.A.P. fest 2018 – Save the planet. Състезанието ще се проведе в рамките на 2-та дни (8-и и 9-и декември), а участниците ще трябва да покажат знания и сръчност и с помощта на отбор и ментор и да сглобят функциониращ компютър от стари компютърни компоненти и части.

Записване за участие на: https://goo.gl/forms/SCbaZhpc7rSozq9o1

Разбира се, важна част от всички дейности е и сътрудничеството с други благотворителни организации. I CAN TOO ще бъдат представени на специална зона и на главната сцена, като гостите ще могат да подкрепят и тяхната кауза.

TRAP fest 2018 – Приключението 2 се осъществява благодарение на HPE Bulgaria, UbiSoft Sofia, Musala Soft, Experian България, Goloka, БГ Радио, Teen station, J-point, Sofia Tech Park, Ardes.bg, ProTechnica Event, I CAN TOO и разбира се главните действащи – учениците от СМГ и НПМГ и T.R.A.P.!

Ако искате да подкрепите каузата на Фондация Тротоара може да се свържете с нас на info@trotoara.com или като пишете на Фейсбук страницата ни.

За фондация „Тротоара”

Мисията на „Тротоара“ е да вдъхнови младите хора да вярват в себе си, да творят, да създават свои ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна, стойностна част от обществото.

Фондация „Тротоара“ е независима организация, учредена в обществена полза, насочена изцяло към младежта. Целта й е да създаде подходящи условия за творчество и изява, като ги насърчи да изградят и развият културни, духовни, интелектуални и национални ценности, да усъвършенстват уменията си и да придобият нови. Да ги мотивира да бъдат активни, да се учат и да споделят, както и да ги подкрепя в тяхното личностно и професионално израстване като пълноправни членове на българското общество и света.

За контакти:

https://trotoara.com

info@trotoara.com

=================================
Тротоара и T.R.A.P. – място за творчество и вдъхновение
=================================

Нашата основна дейност през 2018:

Разполагаме с помещения в центъра на гр. София с обща площ 320 м2 (90 м2 от него вече са ремонтирани и действащи), които бихме искаме да превърнем в младежки център (под името T.R.A.P.), където деца и ученици могат да се срещат, общуват, да се занимават с творчески и обучителни дейности напълно безплатно. Организираме често и различни събития, концерти, фотоконкурси, фестивали и др.

Повече за Тротоара може да научите тук:
http://www.trotoara.com (около 200-300 посещения дневно)
https://facebook.com/trotoaracom (8400+ харесвания)
https://youtube.com/c/trotoara
https://www.instagram.com/trap.trotoara

Групата на T.R.A.P.:
https://www.facebook.com/groups/1696477087046597/

=================================
Подкрепете T.R.A.P. като изпратите SMS на номер 17777 с текст “DMS TRAP”
Стойност 1 лв.