Приятелите ни от WITCHCURSE си търсят нов вокалист

Вчера една малка група от хора получи съобщение със заглавие “ До близки приятели на Witchcurse „. Нашият добре познат, рошав индивид и вокалист на гръцката банда – Sapios ( Possessed ) е в процес на издирване на подходящ глас. Причината за това е вторият предстоящ албум на групата и личните опасения на Sapios, че гласът му няма да пасне на тотално олдскул хеви парчетата, които ни готвят. След дълги мъчения с изпълнители от Гърция, в крайна сметка сега всички са принудени да потърсят точния човек в съседните държави, като България би била най-удобна за тях.

Изискванията са, разбира се, мощен и неуморим глас, задълбочени познания за различни групи и стилове, оригинални идеи и много ентусиазъм. От своя страна групата предлага поемането на всички разходи за самолетни билети, заплащане за записването на албума, за турнета и т.н.

Sapios ще продъжи да бъде все толкова важна част от групата, но вече само като басист.

Witchcurse са ни посещавали вече два пъти и дано скоро има трети – с нов състав, пък и с наш човек зад микрофона, хехе!

Witchcurse на NWOBHM Night през 2010-та, в клуб The Box

Witchcurse на NWOBHM Night през 2010-та, в клуб The Box

Може да изпращате информация за вас, дори записи или до нашия сайт, или директно на самата група :
Станица на Sapios : Цък

Страница на Witchcurse : Цък

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото