PRIMAL FEAR с нов сингъл и нов албум

Германските метъл командоси PRIMAL FEAR ще издадат новия си албум „Code Red“ на 1-ви септември тази година чрез Atomic Fire. Творбата е от 11 песни и ще е наследник на „Metal Commando„. По-долу може да се насладите на сингъла „Another Hero“ и видеото към него. Песента определено е типична за албума. Метъл в най-чистата му форма.

Вокалистът Ralf Scheepers коментира темата на текстовете : „Понякога ми се иска да имаAnother Hero“ – „Друг Герой„, който познава човечството и да го кара да живее в мир и хармония„.

Code Red“ ще се разпространява на digipack CD, 2-но LP в множество цветове, като и други дигитални варианти. Записан е в Германия в студиото на SebastianBasiRoeder Backyard Studios, с помощта на Scheepers и Mitch Kunz. Продуциран е от басиста на бандата Mat Sinner и ко-продуциран от Scheepers и китариста Jacob Hansen. Още веднъж миксирането и мастерирането са извършени в студиото на HansenHansen Studios. Stan W. Decker прави обложката на албума, както и на някои други албуми на групата като – „Angels of MercyLive in Germany“ ,“Apocalypse“ и „I Will Be Gone„.

Списък с песни от „Code Red“ :

01. „Another Hero
02. „Bring That Noise
03. „Deep In The Night
04. „Cancel Culture
05. „Play A Song
06. „The World Is On Fire
07. „Their Gods Have Failed
08. „Steelmelter
09. „Raged By Pain
10. „Forever
11. „Fearless

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото