През 2015 година ROBERT WAU ще представи новия си видеоклип

10882125_1036381663053965_6149955260060979639_nНачалото на новата година ще е ударна за мнозина музиканти и групи. Robert Wau също няма да остане по-назад. На 22-ри януари ще бъде официалната премиера на най-новото му видео „За последен път“.

Видеото се очаква да бъде изключително мащабно и да напомня на „Игра на Троновете„. В момента протичат снимките на видеото в Перник, като успоредно с това съвсем скоро ще представи и най-новите си песни „Защо бягаш?“ и „Защо не казваш нищо?„.

За тези от вас, които не са достатъчно запознати с ню уейв/алтърнатив музиканта Robert Wau по произход е сърбин, а родителите му са сръбски емигранти, които се запознават в Швеция.

Robert идва в България с основната идея да уча кино режисура за 2 години, но нещата се подреждат така, че той остава цели 10. Всичко се завърта около 2 момичета, с които има дългогодишни връзки, но за жалост накрая завършват не с щастлив край.

И след двете раздели той е на път да си тръгне, но въпреки това остава. Тъжните емоции обаче успяват да му повлияят и да го вдъхновят, така се появява песента „Аз съм сам“. В последствие излизат и останалите му известни парчета „Преструвам се“, „Името ми“ и „Кой ще ни помогне“.

Певецът има вече 26 авторски песни, сред които ще подбере около 12 за дебютния си албум. Плановете му са да излезе през пролетта, като албума да бъде и дебюта му на сцена. До момента не е имал живи концерти, но това ще се промени съвсем скоро.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото