Предновогодишни концерти в SOFIA LIVE CLUB

NYE_2020_STEFAN_SLCМузикална празнична седмица предстои в култовия Sofia Live Club. Музика за всеки вкус и концерти, които ще оставят спомени още дълго в нас, предизвиквайки емоции, които само Музиката може да дари.

На 26-ти, четвъртък, на сцената се качва легендата на българския рок СТЕНЛИ. Концерт с много специални гости, сред които дъщеря му Никол, Благо Анастасов от Hayes & Y & Innerglow. Певецът ще представи най-новия си албум “Чужди тела” и любими хитове от близкото минало.

На 27-ми, петък, рок вълната продължава с традиционния концерт на ВАСКО КРЪПКАТА и Подуене Блус Бенд. Петъчното мото ще е “Да живее рокендрола”, ще пеем в един глас “Няма бира”, но само на думи, защото бира ще има и “Няма връщане назад”…

Неделя не е това, което беше! На 29-ти традицията повелява и продължава и през 2019-та, когато ОСТАВА ще представят своя традиционен предновогодишен концерт. Вечерта ще е по-сладка от шоколад, настроението океан от емоции, а изненадата за всички представянето на песента Саботаж.

И на последно, но не по важност място ще се заредим за 2020-та година с любимите ни СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ & ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ. Посрещаме новогодишната нощ в компанията на невероятните Стефан Вълдобрев, Стоян Янкулов–Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов–Еко. Куверти за събитието се продават само на място в клуба.

Повече информация за концертите, началните часове и цени на билетите може да откриете в събитията в официалната Фейсбук страница на Sofia Live Club.

https://www.facebook.com/pg/SOFIALIVECLUBBG/events/?ref=page_internal

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото