Последни подробности за концерта BLAZE BAYLEY

Концертът на Блейз Бейли  ще се състои на 22 март 2014г., събота, в клуб 8th BALL. Певецът ще представи новия си диск – „Soundtracks of my life” – сборен албум, който съдържа 30-те му най-големи хита. Блейз Бейли пристига с бекинг групата на основателя и първи певец в AC/DC – Dave Evans – ABSOLVA. Музикантите ще представят над 20 песни от соловия период на Блейз, както и песни от периода му в IRON MAIDEN и WOLFSBANE. ABSOLVA е нова британска група, в основата на която са музикантите от Fury UKChris Appleton (китари), Martin MCnee (ударни) и басиста Daniel Bate. Веднага след концерта в клуб 8 BALL ще има афтърпарти с музикантите, на което те ще раздават автографи, ще се снимат с почитателите си и ще могат да поговорят с тях. На афтърпартито ще звучат най-големите хитове от Новата Вълна на Британския Хеви Метъл (N.W.O.B.H.M).
Концертът ще бъде с начало 21 часа. Билетите се продават ексклузивно в системата на EVENTIM на цена 25лв., а в деня на концерта – 30лв.
Концертът е организиран от ICreative Events и е седма част от поредицата N.W.O.B.H.M. NIGHT, събития посветени на Новата Вълна на Британския Хеви Метъл – течение в европейската музика в периода 1979 – 1983г.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото