Последни подробности и програма за концерта на THY ART IS MURDER в София

TAIM live in Sofia 03.07 Aвстралийската екстремна метъл сензация THY ART IS MURDER идва за първи път в България за концерт на 3-ти юли в стoличния клуб „Mixtape 5“.

Ето и програмата за събитието, което е само след няколко дни:

19:00 – Отваряне на врати
19:45COPROSTASIS
21:00THY ART IS MURDER
22:10 – Очакван край

На вниманието на всички непълнолетни: концертът ще бъде достъпен за непълнолетни лица и БЕЗ придружител, но е нужно да носят своя документ за самоличност.

Останалите по-малко от 200 билета струват 25 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на www.bilet.bg, както и на всички каси www.bilet.bg/каси и магазини На Тъмно. В деня на събитието и на място ще струват 30 лв.

Заснемането и филмирането с професионални камери ще е абсолютно забранено, освен за акредитираните фотографи.

Забранява се влизането в клуб „Mixtape 5“ с:
– оръжия, остри метални предмети, ножове
– стъклени предмети и бутилки
– храни и напитки
– наркотици
– запалителни вещества и взривни материали
– професионални камери, лазерни устройства

THY ART IS MURDER (TAIM)
са деткор / дет метъл група създадена в Сидни, Австралия през 2006г. Музиката им често бива описвана като форма на екстремния метъл, познат още като ‘деткор’, който обединява елементи на дет метъла и метълкора. Вокалистът на групата CJ McMahon споменава в интервю, че лично за самата група вдъхновението и музикалното влияние на текстовете на музиката и на ‘live‘ пърформънса са повлияни от групи като BEHEMOTH, MESHUGGAH и DECAPITATED. Именно BEHEMOTH са групата, която е оказала най-голямо влияние на стила на THY ART IS MURDER, като самият McMahon я определя като „най-добрата група на планетата“. По стил TAIM често биват сравнявани с THE BLACK DAHLIA MURDER, MORBID ANGEL и CANNIBAL CORPSE.

 

Официално събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/965100523646055/

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото