Последни новини за трибют вечерта на METALLICA и PANTERA тази събота

HAMMERHEAD(BG) & VULGAR BULGAR Poster 22.11.2014Както знаете на 22 ноември, тази събота в столичния клуб Mixtape5, HAMMERHEAD(BG) и VULGAR BULGAR ще засвидетелстват за пореден път своето уважение към великите групи и феновете на METALLICA и PANTERA. В събитието се преплитат няколко различни повода, които го правят задължително за посещение! Ето и някои от тях:

  1. За първи път двете най-силни трибют банди се качват на една сцена! 2. VULGAR BULGAR ще представят новият шестструнник на бандата!
  2. HAMMERHEAD(BG) имат рожденник в редиците!
  3. На 22 ноември 1984 година е записан концерта Le Riff in Toulouse, France, който преди две години беше подарен от голямата четворка на феновете в памет на Cliff Burton. Шоуто на момчетата от HAMMERHEAD(BG) ще е своеобразна интерпретация на тази история! 5. Входа е свободен! Заповядайте, вратите за посетители отварят в 20.00 часа, а VULGAR BULGAR ще се качат на сцената точно в 21.00 часа!!!
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото