Последни новини за концерта на AMON AMARTH и GRAND MAGUS

Amon-Amarth-live-Sofia-poster-w-Grand-Magus-IEC NEWСлед броени дни викингите от Amon Amarth и Grand Magus ще пристигнат на родна земя, като част от турнето „Jomsviking“. Както вече уточнихме, концертът ще се проведе в Зала 5 на Интер Експо Център, като подробно описание на комплекса и залата може да видите в приложената схема. Автобусите, с които може да достигнете до залата, са 1, 1К, 3, 5, 6 и 505, а на метри от входа е метростанция „Интер Експо Център – Цариградско шосе“.

Билетите в предварителна продажба на цена от 45 лв. ще могат да се закупят в мрежата на Eventim до 24:00ч. на 2-ри декември, след което ще се продават само на входа на цена от 50 лв. Продажбата на входа ще започне в 16:00ч. Желаещите да закупят VIP билети, може да го направят на адрес: VIP Upgrade. VIP билетите не включват билет за концерта, а са добавки към основния билет и могат да бъдат закупени само и единствено от сайта на Amon Amarth, като притежателите им си осигуряват среща и снимка с групата и ще бъдат подробно информирани за детайли относно това. Организаторите нямат отношение по продажбата на VIP билетите!

По повод запитвания относно мястото на провеждане на концерта, Firestorm Productions уверяват всички фенове, че капацитетът на залата е достатъчно голям за да се чувстват всички посетители комфортно и безпроблемно да се насладят на концерта. Станете част от едно незабравимо шоу!

 

Припомняме, че закупените до момента билети за зала Христо Ботев ще важат без да е необходимо допълнително заверяване!

Графикът за концерта ще бъде:

Отваряне на врати: 19:00ч.

Grand Magus: 20:00ч.

Amon Amarth: 21:15ч.

 

Информация за билети и достъп до събитието:

  • Билетите за концерта на Amon Amarth на редовни цени от 45 лв. са вече в предварителна продажба в мрежата на EVENTIM. Освен онлайн платформата, местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на Orange, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, „На Тъмно“, Metal Heaven.
  • В деня на концерта билети ще се продават на входа на залата, на цена от 50 лв.
  • Firestorm Productions препоръчват навременното закупуване на билети.
  • На концерта ще бъдат допускани лица под 18 годишна възраст само с придружител и подписана декларация. Декларацията за придружител може да изтеглите от тук.
  • Деца под 7 годишна възраст ще влизат безплатно и само с придружител.
  • Пушенето в залата ще бъде забранено и санкционирано.

opytvane inter expo center

  • За повече информация:
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото