Последни новини за концерта на американската sludge / doom метъл група JUCIFER в София на 11 май

Jucifer-posterАмериканското слъдж/ дуум метъл дуо JUCIFER ще има за първи път концерт в България на 11 май 2016г. Събитието ще се състои в столичния клуб Live & Loud. Билетите за концерта са на цена 15 лв. и се продават ексклузивно в мрежата на Eticketsmall.com. В деня на събитието цената им ще бъде същата. Вратите на клуба ще отворят в 20 ч., а бандата ще започне шоуто си в 21ч. За събитието групата ще носи специален мърчъндайз – плочи, дискове и фланелки. Поради изключителната сила на звука по време на изявите на групата, организаторите препоръчват използване на тапи за уши по време на концерта.

Концертът се организира от ICREATIVE EVENTS.

JUCIFER са основани в Щата Джорджия през 1993г. Те са едни от пионерите на слъдж / дуум метъла. Известни са с това, че използват огромни усилватели и с номадския си начин на живот. Близо две трети от съществуването си групата е прекарала в номадство. Този начин на живот се дължи на улесняването на бандата да изнесе повече концерти. Всяка година безкрайното им турне покрива двадесет или повече държави.

 

 

Facebook събитие

 1. #1 написан от 666 (преди 6 години)

  „Поради изключителната сила на звука по време на изявите на групата, организаторите препоръчват използване на тапи за уши по време на концерта.“ WTF?????????????????????

 2. #2 написан от Фуентес (преди 6 години)

  666, дали беше вчера на концерта? Интересно ми е как оцени силата на звука?

  • #3 написан от 666 (преди 6 години)

   Вчера НЕ бях на концерта – нямаше да мога да ги издържа…. просто ми стана интересен този цитат. Ако ти си бил/а ми е интересно да споделиш дали силата на звука е била „изключителна“?????????????

 3. #4 написан от Фуентес (преди 6 години)

  Бях, мога да кажа, че звука беше нечовешки. Доста хора излизаха, за да си проверят мозъка, доста си носеха и тапи…

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото