Последни и пълни подробности около концерта на NIGHTWISH в Букурещ

 Остават точно два дни до Updated: Nightwish/Arch Enemy/Amorphis live at Romexpo, Bucurestконцерта на финските симфоник метъл титани NIGHTWISH в зала “Romexpo“ в Букурещ. “Endless Forms Most Beautiful“, новия албум на NIGHTWISH, бидейки един от най-амбициозните проекти на бандата, бива подкрепян от огромно турне, в програмата на което влиза и Букурещ. Европейската част на турнето ще приключи със сензационно, вече разпродадено шоу в “Уембли Арена“, Лондон. Включването на Румъния в турнето е огромно признание за феновете тук, споделят организаторите.

 За доброто прекарване на феновете ще се погрижат още ARCH ENEMY, които вече са с напълно обновен състав, след като към тях се присъедини и Jeff Loomis, както и старите ни познайници AMORPHIS, които с настоящото си участие ще представят новия си албум “Under The Red Cloud“.

 Преди известно време NIGHTWISH съобщиха, че ще уважат трагедията в румънския клуб “Colectiv“ и няма да използват никакви пироефекти по време на шоуто и затова са приготвили по-специална продукция.

График на излизане на групите:
17:00 – Отваряне на вратите 
18:50AMORPHIS
19:40ARCH ENEMY
21:10NIGHTWISH

Romexpo map

 Публичния достъп в залата ще започне в 17:00ч. Феновете, които са си закупили билети за трибуните и за Zona B ще влизат през главния вход на залата. Същото важи и за хората в инвалидни колички. Феновете, чиито билети са за Zona A ще влизат през двата странични входа на залата. Не се препоръчва излизането извън обозначените места за пушене, както и извън централния павилион на залата, тъй като това ще доведе до анулиране на билета. Взимайки този факт впредвид, всички присъстващи са помолени да се приготвят за шест-часово събитие. Поради съображения за сигурност, охраната ще проверява на всеки влизащ фен. Всички фенове ще бъдат помолени предварително или на място да проверят валидността на билетите си, тъй като след това всички жалби няма да бъдат приети. Ако събитието не бъде разпродадено, билети ще се продават на главния вход на залата.

 Всички присъстващи, независимо от възрастта си, трябва да притежават валиден билет, който им дава право на достъп. Тези, които нямат 18 години, трябва да бъдат придружавани от възрастен. Организаторите могат да гарантират легитимността на билети, които са закупели директно от ARTmania или от всички ауторизирани за това фирми: Eventim, MyTicket, Kompostor (ex-Tomtix).

 Залата съдържа три главни зони за вход и изход, както и шест аварийни изхода. Присъстващите ще бъдат помолени да уважат това в извънреден/спешен случай и да следват инструкциите, дадени им от екипа по време на евакуация.

 Биноклите за позволени, както и слушалки или всякакви други средства, предназначени за опазване на слуха, вериги не по-големи от 200гр., модни аксесоари, мобилни телефони, компактни камери, кърпи или плакати, посветени на събитието без допълнителни пръчки.

 Достъпът с камери и фотоапарати със сменяем обектив, оръжия, стъкло, метални или пластмасови бутилки, алкохол или храна, фойерверки, летящи фенери, лесно запалими предмети, бебешки колички, плакати/банери с пръчки, столове, вериги, наркотици или всякакви нелегални вещества е строго забранен. Нарушаването на тези правила, както и всякакъв вид агресивно поведение, могат да доведат до ограничен достъп или отказването на достъп до събитието. Всеки присъстващ е виновен за щетите, които може да причини.

 Организаторите ще предлагат продукти от следните партньори на събитието: Tuborg, Jack Links снаксове, безалкохолни напитки, налични само чрез чипове. Бирата, водата и соковете ще струват 5 lei, а Jack Links снаксовете 10 lei. Чипове ще се продават на място, и ще могат да бъдат закупени чрез пари в брой и няма да бъдат връщани. Мърчъндайзинга ще може да бъде закупен само в брой чрез lei. Единствено тези над 18 ще могат да консумират алкохол. Нужен е валиден документ за самоличност и трябва да бъде представен при поискване. В зала “Romexpo“ няма банкомати и тъй като феновете няма да могат да напуснат залата и да запазят билета си, са помолени да имат тези ограничения впредвид.

 Гардероб ще има, но само за дрехи – 3 lei за всяка дреха. Предмети и чанти няма да могат да бъдат оставяни в гардероба и феновете са помолени да не носят такива на събитието.

 Единствено компактни камери и фотоапарати без сменяеми светкавици и обективи ще бъдат допускани. Без използване на светкавица или на записващата функция. В противен случай, организаторите ще бъдат принудени да се намесят при нарушение на тези правила. Видео камери и всякакви други начини на аудио/видео записване също са забранени.

 Пушенето и паленето на огън са строго забранени. Организаторите са обозначили специално за пушене места до всеки един от входовете на залата. По време на събитието, феновете ще могат да напускат залата само до тези обозначени зони, както и да ползват тоалетна.

 В случай на всякакви инциденти, моля свържете се с организаторите или хората, които ги представляват и са там, за да ви помогнат да си изкарате максимално добре. Присъстващите ще бъдат помолени да наглеждат собствените си вещи, тъй като организаторите не са отговорни за всякакъв вид кражби и загуби. В случай на нужда от медицинска помощ, ARTmania молят да се свържете с техни представители или да отидете на обозначения пункт. В случай, че не можете да се движите, свържете се с представител на събитието.

 Паркингът, достъпен откъм булевард “Expoziției“ ще бъде отворен на цена от 15 lei за автомобил по време на цялото събитие. Билетът за паркинга не дава достъп до зала “Romexpo“ и поради това, достъп от паркинга до залата и обратно, ще имате след края на събитието. За да избегнете задръстване в този район, организаторите препоръчват използването на публичен транспорт.

 За всякаква друга информация, моля свържете се с организаторите na info@artmania.ro. По време на събитието, две точки на информация ще бъдат достъпни. Една в централния павилион на залата и една вътре, която ще се мести по време на цялото събитие.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото