Последни детайли за концертите на THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE DSE-SOFIA-2Броени дни ни делят от концертите, на които българските меломани ще имат щастието да чуят вечните хитове на Dire Straits. Концертите в София – зала 1 на НДК и Пловдив – зала Колодрум са съответно на 2 и 3 декември.

 

Билетите за партер и първи балкон в зала 1 на НДК са напълно изчерпани и поради тази причина организаторите от Loud Concerts и Булстрад Арена Мениджмънт пуснаха в продажба втори балкон. Билетите са на цена 40 лева и са в продажба от днес, 30 ноември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис.

Все още има налични билети за концерта на 3 декември в Пловдив – зала Колодрум – от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от местоположението в залата. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и от касата пред общината.

 

Преди двете дати у нас, дългогодишният член на легендарната банда Chris White и компан минаха с мини турнета през Великобритания, Холандия и Испания, а след България продължават към Румъния и Русия.

 

В залите в София и Пловдив няма да се допускат внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концертите на Dire Straits Experience.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК и зала Колодрум в Пловдив.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно – с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

 

The Dire Straits Experience е суперуспешен проект, който се разпродава за дни по целия свят, а през март тази година гостува успешно за пръв път у нас с дата в Русе.

 

Концертите в София и Пловдив са с начален час 20 часа, а вратите отварят в 19 часа

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото