Последна информация за October Riff Frenzy мини-фест

October Riff FrenzyПоследна информация за October Riff Frenzy мини-фест, събиращ на една сцена 4 дезърт, стоунър, хеви рокендрол групи в клуб *Mixtape 5*.

 Line Up за днес 13.10:

20:00 – Отваряне на врати

20:30 – RoadkillSoda /RO/
21:05 – Dot Legacy /FR/
21:55 – House of Broken Promises /US/
22:50 – Valley of the Sun /US/

 

Билети ще бъдат в продажба онлайн до 19:00ч. тази вечер само в мрежата на ticketlogic.bg – https://wrongevents.ticketlogic.bg/. Цената им е 18лв, а на място ще са по 20лв.

VALLEY OF THE SUN – През 2015, янките бяха хедлайнер в първата вечер на третото издание на фестивала Wrong Fest, където впечатлиха феновете на шумния рок с изявата си. Несъмнено ни очаква яко куфеене, рифове и експлозивен рок. Групата прави европейско турне по случай чисто новия си албум, който нямат търпение да покажат на лайв-а си в София…и това не е всичко – заедно с тях идват и френските псайх стоунър-и DOT LEGACY, които ще свирят за първи път на българска земя. Несъмнено френските рокери ще ни раздвижат със солиднoто си фъзово звучене. Dot Legacy съществуват от 2009г., а след две европейски и едно бразилко турне са отработили отлично звука и перформънса си, чрез яростното поведение на сцената.

HOUSE OF BROKEN PROMISES са създадени от пепелта на покойната, велика и печално недооценена група UNIDA (в която участва и John Garcia от KYUSS), House of Broken Promises е двоен шут от класически хард рок без никакви задръжки. Не можете да пишете рифове, като тези в ‘Blister’ и ‘Highway Grit’, без те да са част от ДНК-то ви; не можете да свирите груув като този в ‘Walk on By’ и ‘Obey the Snaкe’ по случайност – трябва да гo чувстватe в дъното на костите cи. И точно това получаваме от калифорнийците!

ROADKILLSODA – Виждат себе си в отражението на 70-тарския американски ястреб, на прашния червен кадилак, на дрипавите тениски, на татуировките, брадите, пиячката, голите мацки и въобще – на якото настроение. От симбиозата на рокенрола, слъджа, стоунъра и психаделиката зе заражда и съвременния звук на групата, особено след като към двамата ентусиасти се присъединява и Вава (брата на Михнеа), който с мръснишкия си бас тотално пасва на рокаджийската рапсодия.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото