Последна информация за концерта на UFOMAMMUT и OBSIDIAN SEA

Ufomammut и Obsidian Sea са довечера в малката зала на клуб Мixtape 5. Вратите отварят в 20:00, Obsidian Sea ще започнат в 20:30, а около 21:30 на сцената ще се качат могъщите Ufomammut.

Италианските слъдж/дуум легенди, които вече яхнаха пътя от турнето Magickal Mastery Tour за тяхната 15-годишнина, споделиха, че са заредили солидно количество дискове, тениски, нашивки, плочи и може би най-интересното – постери на собственото им легендарно студио Malleus Rock Art Lab.

След като получихме подкрепата на Jack Daniel’s, можем щастливо да обещаем, че един от феновете ще получи ексклузивния Jack Daniel’s Merch Pack. Това ще бъде комбинация от няколко от артикулите от мърч щанда на Ufomammut, поднесен в деня след концерта. За да участвате в тегленето на жребия, е необходимо да имате билет за шоуто и да го пазите до вторник (1.04), когато от откъснатите на входа квитанции, ще изтеглим номерът на печелившия билет. Печелившият номер ще бъде публикуван в събитието, в уебсайта и във фейсбука на Rawk’n’Roll. Комплиментите са от Jack, удоволствието от нас.

Софийските дуумаджии Obsidian Sea приеха поканата на Rawk’n’Roll и ще открият концерта Ufomammut. Софийската банда току що приключи записите за втория си албум и със сигурност ще чуем няколко песни от него по време на сета им на 31 март.

Вече 10 години Rawk’n’Roll подкрепя и помага на българските банди, които влизат в кръга от интереси на уебзина. С цел да развиваме ъндърграунд сцената и с подкрепата на Jack Daniel’s, можем да споделим, че на концертите на Rawk’n’Roll ще можете да купите дискове, плочи и тениски на всички родни банди, с които сме работили, които харесваме, и подкрепяме. Това саBooze Brothers, Center, Mental Architects, Obsidian Sea, Smallman, Soundprophet, Voyvoda. Като този списък, надяваме се, ще се увеличава.

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim и на входа на клуба, като цената им от днес е 25 лева.

Събитието във Facebook.
Ufomammut във Facebook.
Obsidian Sea във Facebook.

Вижте кратък клип от концерта на италианците на 29 март в An Club в Атина:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото