Последна информация за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV

Последни подробности около днешния концерт на Дубиоза Колектив – както е обявено от близо една година насам, събитието ще се състои тази вечер, 29 август, в Маймунарника.

Според данните от предпродажбата на билети, съвсем реална е възможността днес клубът в Борисовата градина да достигне рекордна посещаемост. Досега в границите на Маймунарника, едновременно на едно събитие са присъствали около 2300 души – това се е случвало на два пъти – на концерти на Уикеда и Светльо & The Legends. Към момента гостуването на Дубиоза със сигурност привлича над 2000 души.

В тази връзка организаторите от Строежа са предвидили подобрен пропусквателен режим – цели пет коридора ще бъдат обособени на входа на клуба. Един от тях ще бъде предназначен за посетители, закупили билети от вече нефункциониращата на практика компания Ticketstream. Пропуските, закупени от нея преди 1 май, тази година, важат напълно и без презаверка. Отделни коридори ще бъдат предназначени за притежателите на билети от Eventim.bg. От отварянето на вратите до приключването на концерта няма да се допуска напускането и повторното влизане в клуба (!) – в тази връзка Маймунарника разполага с няколко бара и кухня, които да задоволяват нуждите на посетителите.

С оглед на мащаба на събитието саунд-инженерите от Stagemasters са инсталирали специално външна озвучителна система, два пъти по-мощна от стандартната налична, както и допълнително осветление и сценични съоръжения.

Мрежата на Eventim.bg ще бъде достъпна до 19:00 ч. днес, като след този час встрани от входовете на Маймунарника ще бъде позиционирана и отворена каса за продажба на билети място. Вратите отварят в 19:30, самият концерт започва в 21:00. Препоръчва се по-ранен час на пристигане в клуба!

Веднага след края на концертната част, от 23:30 ч., е предвидено официално афтър-парти, което ще се състои в Терминал 1. Клубът ще отвори предсезонно врати специално по повод събитието. Входът ще бъде свободен за притежатели на билети от изминалия лайв. Музикалната селекция ще бъде подбирана от екип на Строежа.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото