Поръчайте своя тениска на ХАНГАРА сега

Започва трескавата подготовка за наближаващия ни осми рожден ден, остават малко над 2 седмици. Празненствата тази година се очертават да бъдат епични – цели четири концерта в чест на Metal Hangar 18. Ето какво можете да очаквате:

  • първи в поредицата и точно на датата (14.10) -акустичните интерпретации на Thomas Zwijsen и Ben Woods – MASTER GUITAR TOUR
  • следват турбо-фолк метълите PERO DEFFORMERO, KHAN и NANA & THE GANG, само три дни по-късно ( 17.10)
  • съвсем прясно анонсираният концерт на украинците пейгън блекове KHORS и APOSTATE (4 ноември)
  • гвоздеят на нашата програма – единственото шоу в региона на култовите спийд-трашъри S.D.I., които се събраха отново тази година за няколко извънредни концерта (5 декември)

Билети все още може да намерите в мрежите на Eticketsmall и Eventim.

8year_tshirtНапомняме, че благодарение на вас – читателите и група артисти, които дадоха най-доброто от себе си , успяхме да изберем и дизайн за нашата тениска. От днес до петък (02 октомври) ще можете да заявите своята, като изберете между два цвята ( бял или черен) и два вида (мъжки и женски). Дизайнът на тениската е на победителя в конкурса – Станимир Станчев.

Поръчката можете да направите на имейл info@metalhangar18.com, като посочите вид, цвят и размер, вашето име и телефон за връзка, начин на получаване или адрес за доставка. Останалите варианти са с лично съобщение на фейсбук страницата на Хангара или да се свържете с някой от нашия Екип.
Разбира се, ще направим и допълнителни бройки от всички видове и размери, за да могат и закъснелите фенове да се сдобият с тениски. Но ще бъдат ограничени бройки и за да сте сигурни, че ще има за вас и то с точния размер и цвят, пишете ни.

Цената на всяка една тениска ще бъде 12 лв., а куриерската услуга – за сметка на получателя.

Първите бройки ще може да получите на всяко едно от събитията, лично или по куриер.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото