POPA SAPKA се завръщат в България

Най-шумната, най-дивата и най-весела румънска банда Popa Sapka се завръщат в България! Този път – въоръжени с нов репертоар, нови попълнения в групата и нетърпеливи да усетят за пореден път атмосферата, която само българската публика може да създаде!
Това е една от най-дълго чаканите новини за хилядите фенове на бандата у нас, но и невероятен шанс за всички, които още не са преживявали концерт на Popa Sapka да го направят!
През 2010 година Popa Sapka единодушно бяха обявени за откритието на Spirit of Burgas. След участието им на фестивала, бандата записа албума “Amerika Evropa” и направи десетки концерти из Европа. Две години по-късно, Popa Sapka се върнаха отново на „На тъмно” сцената на Spirit of Burgas – вече като хедлайнери и направиха концерт, за който още се говори!
Освен добре познатите парчета като My Imagination, Stinky Bastards и Amerika Evropa, бандата е подготвила и много нови хитове за българското си турне! Eдно от тях е последния им сингъл „Perfect man”, излязъл на пазара едва преди няколко дни!
Така че, не пропускайте възможността да си припомните или да чуете за първи път какво е истински балкански реге-ска-пънк купон! Гарантираме ви, че неподправения стил и искреността на  Popa Sapka ще ви накарат да се влюбите в тях!

Концертите са на следните дати:
06 юни 2014 – Велико Търново, сцена до паметника „Асеневци”
07 юни 2014 – София, клуб „Терминал 1”
08 юни 2014 – Пловдив, летен клуб „Театъра”

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото