Подробности за предстоящия LOUD FESTIVAL

LOUD FESTIVAL 2012

2-3 юни 2012
Парк на Летище София до Терминал 2

Вече са известни и две от групите, който ще свирят по време на фестивала – W.A.S.P. и ANNIHILATOR

Loud Concerts има огромното удоволствие да обяви LOUD FESTIVAL 2012 – първия по рода си мултифункционален рок и метъл фестивал в София. Фестивалът ще се състои на 2ри и 3ти юни 2012 в Парка на Летище София (до Терминал 2).
Както вече стана ясно в социалните мрежи, са известни и две от групите на дебютното издание на LOUD FESTIVAL 2012. На 2 юни на сцената на фестивала ще излязат легендарните W.A.S.P.. В неделя (3 юни) паркът до Терминал 2 на Летище София ще бъде разлюлян и от ANNIHILATOR. Скоро ще бъдат обявени и останалите участници, като се очаква на LOUD FESTIVAL 2012 да се изявят над 10 банди.
Билетите за LOUD FESTIVAL 2012 се пускат в продажба от 15 декември (сряда) и ще се продават ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.eventim.bg
Цената за еднодневен билет за фестивала на предварителна продажба ще бъде 55 лв., a двудневния пропуск – 99 лв.  На 02.06.12 билетите ще са ще са съответно с цена 65 лв. за еднодневен и 109 лв. за двудневен билет. Краят на продажбите на двудневните пасове ще бъде на 2 юни в 24:00ч.
Деца до 7 годишна възраст ще бъдат допускани безплатно до фестивала, но само и единствено с придружител и попълнена декларация, която може да бъде свалена от официалния сайт на LOUD FESTIVAL 2012.
Паркът на Летище София (до Терминал 2) ще бъде напълно преобразен и ще се превърне в едно истинско фестивално селище с всичко необходимо за доброто изкарване на феновете в рамките на два дни.

Освен богата музикална програма, LOUD FESTIVAL 2012 ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. Ще присъства задължителния кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, на което феновете ще могат да покажат певческите си заложби и още.

LOUD FESTIVAL 2012 ще има и собствена къмпинг зона, в  непосредствена близост до сцената на фестивала. Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период на фестивала, като билети за къмпинга могат също да бъдат закупени от касите на Eventim в страната.

Очаквайте скоро още информация за LOUD FESTIVAL 2012 и за групите, който ще гостуват за първото издание на фестивала. Повече подробности търсете в интернет сайта на LOUD FESTIVAL www.loudfestival.bg, както и във Facebook и Twitter профилите на феста.

LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото