Подробности за предстоящия албум на SELVANS

Selvans

Италианската блек група SELVANS разкри подробности за предстоящия си албум „Faunalia“. Той ще е втори по ред в дискграфията на групата и ще бъде издаден на 2 ноември чрез Avantgarde Music. Ще бъде достъпен в дигитален формат и A5 CD формат, както и на двоен gatefold винил лимитирано издание в дървена кутия. В същото време „Faunalia“ ще бъде издаден и на касета чрез Folkvangr Records.

С под-заглавие „Мрачен италиански опус“, „Faunalia“ е творба на творческия двигател на SELVANS, Haruspex, в който той изследва елементи от историята, митологията и италианския фолклор. Това е албум, който съдържа драматични и понякога ужасяващи тонове, сътворени от разнообразни влияния, вариращи от италиански дарк-прогресив до симфоничност в стила на Ennio Morricone и дори нео-фолк.

За записите на „Faunalia“ Haruspex и Fulguriator за първи път обединяват сили в студиото с лайв музикантите HK – барабани и Acheron – китари, както и с редица гост-музиканти, включително Agghiastru (Inchiuvatu), Mercy и Gianluca Virdis (Ianva) и Tumulash (Fides Inversa).

Албумът е записан в различни студия в Италия, продуциран от Haruspex, миксиран и мастериран от Haruspex и Acheron в Atrocity Exhibition Studio. Обложката е дело на Haruspex и Ghoul. Траклистът изглежда така:

selvans_faunalia18I. Ad Malum Finem
II. Notturno Peregrinar
III. Anna Perenna
IV. Magna Mater Maior Mons
V. Phersu
VI. Requiem Aprutii

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото