Подробности за новия албум на WORMWOOD

wormwood-band

Шведската Melodic Black/Folk Metal група WORMWOOD най-после разкри повече подробности около новия си албум. След невероятния успех на дебюта им „Ghostlands: Wounds From a Bleeding Earth“ те от доста време работеха по второто си произведение и ето какво са споделили:

„Времето да обявим нова глава за нас наближава. След много студени и ветровити нощи, досадни дни, през безкрайни бури и отблясъци в дълбоката гора, времето е тук. Нашият нов албум ‘NATTARVET’ ще бъде издаден на 26 юли под силния и мощен знак на BLACK LODGE.

С добра репутация, споделена визия и дълбок копнеж да предоставим безупречен продукт BLACK LODGE и WORMWOOD са перфектният екип. Заедно вярваме, че ‘NATTARVET’ ще се превърне в албум, който хората ще помнят десетилетия и поради това взаимно разбирателство BLACK LODGE са повече от перфектни за нас.

Разкриваме не само обложката и трак листът, но ще публикуваме първия клип от албума на песента „THE ISOLATIONIST’ на 1 юни.

Сравнен с ‘GHOSTLANDS’ нашият задаващ се албум ‘NATTARVET’ ще бъде по-мрачен. В него ще има истории за глад и как той е опустошил шведските пейзажи в късните 1800-ни. Някои семейства бягат в нови по-плодородни земи, други не са имали този късмет. Те е трябвало да погребват членовете на семействата си, да се хранят с трохи и да гледат как домът от детството им погива и изчезва в неизвестното.

И така, присъединете се към нас, за да предприемем това пътуване заедно.“

Предварителна поръчка на „Nattarvet“ е налична тук.

wormwood-cover

 

Трак лист и обложка ‘NATTARVET’:

1. Av Lie och Börda
2. I Bottenlös Ävja
3. Arctic Light
4. The Achromatic Road
5. Sunnas Hädanfärd
6. Tvehunger
7. The Isolationist

Обложката (както и на „Ghostlands“) е дело на  Moornebheym.

Официални ресурси на групата:
Facebook
Site
Soundcloud

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото