Подробности за концерта на GRÁ във Варна

gravarna

Както стана известно по-рано този месец, шведското блек метъл явление GRÁ подготвя турне в Източна Европа под надслов „A COIN FOR CHARON 2016“. Първите дати от турнето са потвърдени и известни и сред тях е и морската ни столица Варна.

GRÁ е мрачното отроче на вокалиста Andreas Heljarmadr и барабаниста Dimman Jungi, които са колеги и в групата Cursed 13. Въпреки натоварената си програма (на Heljarmadr с Dark Funeral и на Dimman с When Nothing Remains), те все пак решиха да направят и турне с GRÁ. Интересна подробност е, че това е първото турне в историята на групата и те избраха за него точно тази част на Европа. Досега шведите са имали само отделни концертни изяви. След невероятния албум „Ending“, който издадоха миналата година, и който получи страхотни отзиви от критиката, GRÁ уверено изпълзяват от сенките на ъндърграунда и заемат здрави позиции на блек метъл сцената в родната си Швеция. Това е годината на GRÁ и Andreas Heljarmadr. Събитието ще си заслужава!

Концертът ще се проведе в клуб „Усмивка“, Варна на 15 септември.

За начален час е обявен 21:00 часа, а входът е съвсем символичен за скандинавска група – само 10 лв.

Известен е и съпортът на мрачните шведи. Една сцена с тях ще делят варненците Day Of Execution.

Още новини скоро!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото