Подробности за концерта на AU-DESSUS

audessuscover
Литовската пост-блек/блек метъл група Au-Dessus ще изнесе своя първи концерт в България на 21 октомври. Те пристигат в нашата страна по покана на Autumn Souls Of Sofia. Мястото на провеждане е столичният клуб Bar „ZAR“, намиращ се на ул. Цар Самуил 50.

Au-Dessus е ново явление на прибалтийската мрачна сцена. Те се събират в сърцето на Литва, Вилнюс през 2014г. Стилът им е евокативен блек метъл с достатъчно пост вдъхновения, които правят музиката им интригуваща и въздействаща. Дебютното ЕР „Au-Dessus“ идва само няколко месеца след като групата се събира и е издадено чрез лейбъла Witching Hour Productions в началото на 2015г. На 19 май тази година мистериозният квартет издаде своя първи студиен албум „End of Chapter“ чрез френският лейбъл Les Acteurs de l’Ombre Productions.

Макар и съвсем нова група Au-Dessus бързо набират фенове сред почитателите на блек метъла, пост-блек метъла и слъдж жанра. Саундът им се развива в посока да разруши обществените нагласи, да предизвика състояние на дискомфорт, да насърчи когнитивен дисонанс и саморазрушение. „В морала на болезнените пукнатини ние сме създадени да разрушаваме и това е начинът да създаваме. Ние дълбаем нашия отпечатък върху раменете на социалните клишета и гледаме отвъд самоналожените граници, удавени в цинизъм поради богобоязливо желание да влезем в контакт с благоприличието. Това е нашият Ренесанс и илюминация. Вие преценявате. „Съдете и бъдете съдени“.“

Au-Dessus ще видим в състав:
Šarūnas Bedulis – барабани
Simonas – китари
Jokūbas – китари
Mantas – вокали, бас

С билети за концерта ще можете да се снабдите от системата на Eventim. Първите 23 билета са на цена 16 лв. След изчерпването им цената ще е 20 лв., а в деня на събитието ако има налични ще бъдат на цена 25 лв.

Ако искате да видите една от най-бързо набиращите скорост иновативни блек метъл групи ви съветваме да се снабдите с билет навреме, защото пропуските ще са само 120 броя.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото